Įlanka iš sriubos rinkinys raudona žuvis: biudžeto receptas šventiniam patiekalui

Nuotrauka: iš atvirų šaltinių

Patiekalas pasirodo lengvas, sveikas, subtilus skonis ir atrodo labai efektyvus ant šventinio stalo.

Įlanka iš raudonųjų žuvų sriubos rinkinio – tai biudžetinis variantas ir puiki alternatyva šaltibarščiams. Patiekalas lengvas, sveikas, subtilaus skonio ir labai efektingai atrodo ant šventinio stalo.

Receptas

Ingredientai:

  • Raudonosios žuvies sriubos rinkinys 1 kg
  • svogūnai 1 vnt.
  • morkos 1 vnt.
  • vandens 2 litrai
  • želatina 40 g
  • juodieji pipirai 8-10 žirnelių
  • lauro lapas 2 vnt.
  • Druska

Paruošimas:

  1. Nulupkite svogūnus, morkas.
  2. Žuvies rinkinį nuplaukite, sudėkite į šaltą vandenį, pastatykite ant ugnies, užvirinkite, nuimkite putas, sudėkite svogūnus, morkas, juoduosius žirnelius, lauro lapą, druską ir virkite 25 minutes, periodiškai nuimdami putas.
  3. Atsargiai išimkite žuvį iš sultinio, šiek tiek atvėsinkite, nulupkite kaulus.
  4. Sultinį perkoškite, supilkite želatiną, gerai išmaišykite (apie tris minutes), užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies.
  5. Į lėkštes sudėkite išvalytą žuvį, tada virtas morkas, supjaustytas apskritimais, ir užpilkite sultiniu.
  6. Atvėsinkite iki kambario temperatūros ir nusiųskite į šaldytuvą.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingos patarimų ir gyvenimo triukų idėjos